Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

Prefectul de Argeș, apel public pentru donații către românii afectați de inundații

Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș, face un apel public cerând sprijin pentru românii afectați de inundații. El spune că este nevoie de roabe, găleți, lopeți, mături, saci de plastic etc.

Prefectul de Argeș, apel public pentru donații către românii afectați de inundații

Citește și: Amendat la Pitești după ce a condus motocicleta pe o roată

Alături de Crucea Roșie, Filiala Argeș, am început campania de ajutor pentru oamenii care au fost loviți de inundații la sfârșitul săptămânii trecute. După discuții cu autoritățile, ni s-a transmis că există o listă de obiecte de care este nevoie urgent. Facem un apel public pentru că știu că sunt mulți argeșeni care vor să sară în ajutorul românilor care trec acum prin momente grele.

Dragoș Predescu

Lista arată așa: roabe, găleți, lopeți, mături, saci de plastic, produse de curățenie.

Punctul de colectare este holul Instituției Prefectului județului Argeș, Piața Vasile Milea, nr.1. Vă transmitem și telefoanele de contact: 0748544353 sau 0744252531” – a comunicat prefectul Dragoș Predescu.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cum crezi că se poate mobiliza mai eficient comunitatea pentru a ajuta oamenii afectați de inundații? Deși apelul prefectului este important, mă întreb dacă astfel de campanii ar putea beneficia de o organizare mai amplă și coordonată la nivel național, poate chiar cu implicarea mai activă a mediului privat sau a guvernului central. Cum ar putea România îmbunătăți sistemele de răspuns în caz de dezastre naturale?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...