Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

O fată de 13 ani din Argeș e dată dispărută. Ați văzut-o?

În dimineața zilei de marți, 17 septembrie, politiștii din Buzoești fost sesizați cu privire la faptul că o fată în vârstă de 13 ani, Gazdă Silvia Georgiana, a plecat de la domiciliul său din localitatea Buzoești, în noaptea precedentă, și nu s-a întors.

O fată de 13 ani din Argeș e dată dispărută. Ați văzut-o?

Citește și: 52 de salvatori argeșeni au plecat la Galați să-i ajute pe sinistrați

Minora nu se află la prima plecare voluntară. Polițiștii din Costești și cei din Buzoești o caută, fiind transmise semnalmentele acesteia atât în Argeș, cât și în alte județe.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 45 kg, ochi căprui, păr șaten, constituție atletică;

Vestimentația la momentul plecării: geacă neagră, pantaloni de culoare albastră, adidași albi.

Persoanele care pot da relații cu privire la această fată sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la numărul de telefon 0248 672 336.

Update. A fost găsită

Minora de 13 ani a fost identificată de polițiști pe raza județului Dâmbovița – a transmis în dimineața zilei de miercuri, 18 septembrie, Biroul de presă al IPJ Argeș.

Ea nu a fost victima vreunei infracțiuni. Au fost sesizați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a stabili dacă fata poate fi reintegrată în mediul familial.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...