Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

Fostul mare fotbalist ”Toto” Schillaci este în stare foarte gravă

Foşti fotbalişti de top în anii 90, italienii Salvatore şi Maurizio Schillaci traversează momente de cumpănă, pe patul de spital, respectiv pe stradă, fără casă.

Fostul mare fotbalist ”Toto” Schillaci este în stare foarte gravă

Conform fanatik.ro, Salvatore „Toto” Schillaci este bolnav de cancer, iar Maurizio Schillaci, vărul său, a ajuns să trăiască pe străzi.

Campionatul Mondial din 1990 a rămas în amintirea fanilor fotbalului şi prin senzaţionala performanţă a atacantului italian Salvatore Schillaci.

La Coppa del Mondo din Italia, care a avut loc în1990, italienii au câștigat medaliile de bronz, iar Schillaci a ajuns golgheterul competiției din postura de rezervă.

Jucător la Juventus în acea perioadă, Schillaci a făcut minuni la Mondialul din 1990 și a marcat șase goluri.

Citește și:Fiul celebrului Rivaldo se simte foarte bine în România

Din păcate, trecerea timpului şi-a pus amprenta pe starea de sănătate a lui ”Toto” Schillaci. Ajuns la 59 de ani, în urmă cu doi ani, fostul fotbalist a fost diagnosticat cu cancer la colon, boală din cauza căreia a fost spitalizat zilele trecute la Palermo, apropiaţii acestuia vorbind despre o agravare a situaţiei. 

Mai mult, familia lui Schillaci mai are încă un motiv de îngrijorare, legat de Maurizio, verişorul lui Salvatore. Fost atacant la Lazio Roma, una dintre cele mai importante echipe din Italia, Maurizio Schillaci are 62 de ani şi trăieşte în prezent pe străzile din Palermo, la mila oamenilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...