Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Elena Lasconi: „Pe mine nu mă cercetează nimeni, este o verificare in rem”

Elena Lasconi: „Pe mine nu mă cercetează nimeni, este o verificare in rem”

Elena Lasconi a vorbit în podcastul moderat de Lucian Mândruță, vineri, 13 septembrie, despre ancheta Parchetului European care vizează un proiect în care e implicată și Primăria Câmpulung.

Primărița, care e și candidatul USR la alegerile prezidențiale, a negat că ar fi cercetată și a explicat că verificarea care se face in rem a pornit de la o petiție făcută de un cetățean din Câmpulung.

”Hai să-ţi zic minciuna, că ştiu de unde a venit, ştiu cine a plătit-o şi ştiu cine a dat-o în presă. Ei nu au nimic despre mine şi atunci trebuie să găsească ceva şi să inventeze ceva şi să pornească de la un mic adevăr pe care să-l umfle. Adevărul este următorul: acel proiect POCU, pe fonduri europene, a avut şase parteneri: Primăria, Spitalul Municipal, Direcţia de Asistenţă Socială, un liceu şi doi parteneri privaţi, două SRL-uri. SRL-urile au încasat direct de la ADR Sud Muntenia, controlate la rândul lor, adică toate documentele au fost deja controlate. Pe mine nu mă cercetează nimeni, înţeleg că este o verificare in rem. Adică se cercetează in rem, nu este vizată nicio persoană încă, doar că dreptul la petiţionare este liber. Poţi să faci oricâte petiţii doreşti tu şi să le trimiţi oriunde şi ei sunt obligaţi să le verifice și să dea un răspuns. Nu există un număr de dosar, există un număr de înregistrare a petiției acolo. Adică sunt niște minciuni”, a explicat Elena Lasconi.

Citește și Încă o premieră pentru Elena Lasconi! Parchetul European anchetează „conduite infracţionale” la un proiect UE derulat la Primăria Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...