Web Analytics
scris sâmbătă, 14.09.2024

Fiul celebrului Rivaldo se simte foarte bine în România

Rivaldinho evoluează în fotbalul românesc din anul 2017, iar fotbalistul brazilian s-a îndrăgostit de țara în care s-a născut Davi, băiețelul său.

Fiul celebrului Rivaldo se simte foarte bine în România

În 2017, Rivaldinho ajungea în țara noastră, fiind transferat de către Dinamo București. Fiul fostului mare internațional brazilian Rivaldo nu a avut mari realizări în Ștefan cel Mare, însă a marcat un gol superb într-un meci cu Bilbao, disputat pe Arena Națională, în Europa League.

Citește și: Câte abonamente a vândut FCSB pentru meciurile din Europa League în mai puțin de 24 de ore

Rivaldo a fost un jucător unic în istoria fotbalului, câștigător al Balonului de Aur, în anul 1999, iar Rivaldinho a încercat să-i ducă numele mai departe.

Fotbalistul brazilian a ajuns acum șapte ani în SuperLiga României, iar după 37 de meciuri în tricoul lui Dinamo, au urmat două aventuri nereușite la Levski Sofia, respectiv Viitorul Constanța.

Ulterior, vârful a jucat timp de două sezoane la KS Cracovia, iar în vara anului 2022 a ajuns la Universitatea Craiova, unde nu a rupt gura târgului. Anul trecut, Rivaldinho a semnat cu Farul Constanța, acolo unde tatăl său a devenit ulterior acționar.

„Eu și soția mea iubim România, suntem foarte fericiți aici, România e o țară care ne-a surprins în mod plăcut. Nu știam cum e atunci când am venit, chiar mi-a fost puțin teamă. E o țară frumoasă, cu oameni buni, iar eu iubesc România.

Cred că mă descurc bine. Eu am învățat româna, pentru că e o limbă latină, știam spaniola, italiana, portugheza. Dacă le știi și pe acestea şi ești deschis să înveți, înveți repede”, a declarat Rivaldinho pentru Orange Sport.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...