Web Analytics
scris vineri, 13.09.2024

Doi bucureșteni au făcut shopping, în Pitești, fără să plătească. Paznicul i-a văzut

Doi bucureșteni au făcut shopping, în Pitești, fără să plătească. Paznicul i-a văzut

Doi bucureșteni au fost prinși când sustrăgeau mai multe articole vestimentare dintr-un magazin din Pitești.

Joi, 12 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Pitești au fost sesizați de către agentul de pază din centrul comercial. Polițiștii le-au identificat pe cele două persoane bănuite de săvârșirea faptei, un bărbat de 26 de ani și o femeie de 34 de ani, ambii din București.

Din cercetări s-a stabilit că persoanele ar fi sustras haine în valoare totală de 5500 lei, iar când au părăsit incinta magazinului fără a achita produsele au fost surprinși de paznic.

Citește și De la ce i se trage ziaristului Dan Badea interceptarea DIICOT? A cerut unei minore de la DGASPC Argeş nume de oameni influenţi cu care fata spune că s-ar fi culcat

Cele două persoane au fost conduse la sediul secției, pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 26 de ani și femeia de 34 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...