Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Noua stagiune a Filarmonicii Piteşti începe cu operele lui Puccini

Filarmonica Pitești deschide joi, 12 septembrie, stagiunea a XVIII – a cu Gala Puccini, concert organizat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la moartea marelui compozitor italian Giacomo Puccini.

Noua stagiune a Filarmonicii Piteşti începe cu operele lui Puccini

Concertul vocal-simfonic extraordinar, susținut de orchestra simfonică a instituției, se va desfășura de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional. Alături de artiștii instrumentiști ai Filarmonicii Pitești vor urca pe scenă dirijorul Cătălin Țoropoc, sopranele Alexandra Grigoraș (foto) și Madeleine Pascu, tenorul Carlo Raffaelli și baritonul Federico Longhi.
În program, fragmente din operele „Le Villi”, „Edgar”, „Manon Lescaut”, Boema”, „Tosca” și „Madama Butterfly”. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.
M.S.

Citește și Pe 21 septembrie, de Ziua Mondială a Păcii – Concert extraordinar „ROMANIA FOR PEACE”

Citește și „Visul” unui actor se vede la Cinema București, în weekend

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...