Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Costin Lazăr: „Mă așteptam la mai multă recunoștință din partea FC Muscelul Câmpulung”

Marți, 10 septembrie, oficialii divizionarei secunde FC Muscelul Câmpulung au luat decizia de a se despărți de antrenorul care i-a promovat în Liga 2, Costin Lazăr.

Costin Lazăr: „Mă așteptam la mai multă recunoștință din partea FC Muscelul Câmpulung”

Este cea de-a doua ruptură dintre FC Muscelul și Costin Lazăr. Pe parcursul sezonului trecut, contractul a mai fost reziliat, dar antrenorul a fost repus în funcție după șapte luni.

La finalul lunii mai, muscelenii l-au readus ”principal” pe Costin Lazăr. Antrenorul se întorcea la echipa din Câmpulung, de unde pleca în luna octombrie a anului 2023.

Citește și: FC Muscelul a remizat cu AFC Zimbrii Lerești

La finalul sezonului trecut, Costin Lazăr a promovat echipa în Liga 2. Este adevărat că muscelenii au avut un start de sezon mai slab, dar să nu uităm faptul că investițiile nu au fost pe măsură. În plus, nu s-au adus nici jucători cu multă experiență la nivelul diviziei a doua.

Cu toate acestea, conducerea a considerat că singurul vinovat este Costin Lazăr și a acționat în consecință, renunțând la serviciile acestuia.

Sâmbătă, 14 septembrie, AFC Muscelul Câmpulung are meci pe teren propriu, cu CS Mioveni, în etapa a șasea din liga secundă.

În clasament, Muscelul ocupă locul 19, cu 3 puncte acumulate în cinci meciuri, la fel ca alte două nou-promovare, Metalul Buzău și CSM Focșani (locurile 17 și 18).

Contactat telefonic, Costin Lazăr, fostul tehnician al muscelenilor, ne-a declarat: „Le doresc succes tuturor de la FC Muscelul. Lumea nu va uita că eu am reușit să promovez acea echipă în eșalonul secund; iubitorii fotbalului de acolo își vor aminti acest lucru. Mi-aș fi dorit mai multă recunoștință din partea clubului. Singura mea dorință este aceea de a merge să antrenez într-un mediu propice performanței, alături de oameni profesioniști”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...