Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fetița ei în prima zi de școală: „Te simt aproape cu toată ființa mea”

Elena Udrea a transmis un mesaj pentru fiica sa, Eva, în prima zi de școală. Fosta ministră a Turismului, și-a încurajat fiica îndemnând-o să pășească curajoasă în această etapă nouă, a vieții de școlar.

Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fetița ei în prima zi de școală: „Te simt aproape cu toată ființa mea”

n prima zi deșcoală, fosta ministră a ținut să-i transmită un mesaj fiicei sale care începe o nouă etapă a vieții sale, ca elevă. Ea a îndemnat-o să fie curajoasă și încrezătoare în forțele sale.

Citește și: Peste 6.500 de cazuri privind minori dispăruţi au fost soluţionate în primele opt luni ale anului

Elena Udrea mesaj pentru fiica sa

Fosta ministră a postat pe rețelele de socializare mesajul destinat fiicei sale, în prima zi de școală. Ea a îndemnat-o să fie puternică și să nu se lase intimidată. Totodată, i-a transmis că o veghează tot timpul, chiar dacă nu-i poate fi alături.

„Draga mea inimă, Astăzi este prima ta zi de școală, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi în care ar fi trebuit să fiu acolo, să-ți țin mâna și să te privesc cum pășești în această nouă aventură. Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine, să-ți șoptesc că totul va fi bine și să te strâng în brațe, dar, chiar dacă sunt departe, te simt aproape cu toată ființa mea.

De doi ani sunt departe de tine, iar fiecare zi fără tine este o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă gândesc la tine mereu, fiecare gând, fiecare rugăciune este pentru tine. Știu că este greu, și pentru tine, și pentru mine, dar vreau să știi că sunt cu tine în fiecare pas, în fiecare emoție, în fiecare zâmbet. Oriunde sunt, inima mea este acolo, lângă tine”, a transmis Elena Udrea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...