Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

Argeș. Prinși transportând lemne fără acte de justificare

Delictele silvice nu-și iau zile libere și nici nu iau pauză în weekend-uri. Duminică, 8 septembrie, de exemplu, polițiștii din Valea Mare Pravăț au depistat un bărbat de 36 de ani, din Berevoești, care transporta, cu o autoutilitară, 1,700 mc de material lemnos pe raza localității Albeștii de Muscel, fără a avea aviz de însoțire ori alte documente de proveniență și transport.

Argeș. Prinși transportând lemne fără acte de justificare

 

Citește și: Si-a înjunghiat iubita de doar 17 ani. Apelul disperat al minorei la 112 a fost întrerupt brusc

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, în aceeași zi, aceiași oameni ai legii au depistat un bărbat, din Albeștii de Muscel, care transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de 1,236 mc de material lemnos, pe DJ 735, fără a deține aviz de însoțire ori alte documente de proveniență și transport.

Ca urmare a abaterilor constatate, cei doi au fost sancționat contravențional, cu câte o amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a cărui proveniență legală nu a putut fi dovedită a fost confiscat și predat specialiștilor silvici.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...