Web Analytics
scris joi, 05.09.2024

Atenție șoferi! Se închide Transfăgărășanul

DN 7C-Transfăgărășan – închis pentru competiția sportivă de înot, ciclism și alergare ”TRANSFIER 2024”. Sâmbătă, 07 septembrie 2024, circulația rutieră va fi închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), pe tronsonul afferent județului Argeș, ce este cuprins între km 58+100 (Cetatea Poenari) și km 116+808 (Bâlea Lac), având în vedere traseul și programul celei de-a X-a ediții, a competiției sportive de înot, ciclism și alergare ”TRANSFIER 2024”.

Atenție șoferi! Se închide Transfăgărășanul

Citește și Vitezomani depistați la Țițești și Mioveni. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

Vă recomandăm să respectați toate regulile de circulație, să circulați prudent, să nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor rutieri, care se vor afla în teren. Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...