Web Analytics
scris marți, 03.09.2024

Filmele SF au devenit realitate. În Marea Britanie se deschide prima sală de clasă fără profesori umani

O școală privată din Londra, David Game College, va deschide prima clasă din Regatul Unit în care inteligența artificială (AI) va prelua rolul profesorilor umani. 20 de elevi vor fi pionierii acestui experiment, transmite Mediafax.

Filmele SF au devenit realitate. În Marea Britanie se deschide prima sală de clasă fără profesori umani

Citește și: Dragoș Predescu, după ce Tribunalul i-a respins acțiunea contra CJ Argeș: „Aștept motivarea instanței”

Ei vor învăța folosind o combinație de platforme AI pe calculatoare și căști de realitate virtuală. Costul anual este de aproximativ 27.000 de lire sterline per elev.

Sistemul AI este proiectat să ofere o experiență de învățare personalizată. Analizează punctele forte și slabe ale fiecărui elev, adaptându-și planurile de lecții în consecință. Subiectele mai dificile sunt abordate imediat, în timp ce cele stăpânite sunt programate pentru revizuire la sfârșitul trimestrului, relatează Sky News.

ohn Dalton, co-directorul școlii, susține că AI poate oferi o precizie și o acuratețe greu de atins de profesorii umani. „Cred că este foarte dificil să atingem nivelul de precizie și acuratețe [al IA] și, de asemenea, acea evaluare continuă”, afirmă el.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...