Web Analytics
scris duminică, 01.09.2024

Agresiune în trafic la 5 dimineaţa. Argeşean reţinut

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 30 spre 31 august, în jurul orei 5:00, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că un pasager al unui autoturism a fost agresat de conducătorul unui alt autovehicul.

Agresiune în trafic la 5 dimineaţa. Argeşean reţinut

Citeşte şi: Argeş. Gonea cu 190 km/oră şi n-a oprit la semnalul poliţiştilor. Cine era şi ce a păţit

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Curtea de Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și loviri sau alte violențe, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş.

Conform sursei citate, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Băiculești, conducător al unei autoutilitare, l-a amenințat și l-a agresat pe pasagerul respectiv, de 31 de ani, din Valea Iașului, și i-ar fi provocat acestuia o leziune cu un obiect tăietor-înțepător.

Sâmbătă, 31 august, după administrarea probatoriului, bărbatul de 30 de ani, din Băiculești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca duminică, 1 septembrie, să fie prezentat Parcjetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...