Web Analytics
scris duminică, 01.09.2024

Argeş. Gonea cu 190 km/oră şi n-a oprit la semnalul poliţiştilor. Cine era şi ce a păţit

Sânbătă, 31 august, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, aflaţi pe DN 73, pe raza localității Micești, pe un sector de drum cu limita de viteză de 70 km/h, au depistat cu aparatul Radar un autoturism care se deplasa cu 190 km/h (cu 120 km/h peste limita legală).

Argeş. Gonea cu 190 km/oră şi n-a oprit la semnalul poliţiştilor. Cine era şi ce a păţit

Citeşte şi: Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat în dosarul de agresiune sexuală

Polițiștii au făcut semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea.

În aceste condiții, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, reușind să-l oprească pe raza orașului Mioveni.

La volan se afla un bărbat de 39 de ani, de cetățenie străină, cu rezidență în România. Omul a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Ca urmare a abaterilor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.145 lei, iar permisul auto i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 150 de zile.

În acest context, Poliţia Argeş reaminteşte că cea mai des întâlnită cauză generatoare de evenimente rutiere este viteza (sub forma vitezei excesive, a vitezei neadaptate la condițiile meteo ce afectează aderența sau vizibilitatea, ori a vitezei neadaptate la condițiile de trafic).

Nu uitați că dacă vă grăbiți să ajungeți la destinație, implicarea într-un eveniment rutier va consuma mult mai mult timp decât dacă v-ați deplasa cu precauție, în condiții de siguranță!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...