Web Analytics
scris vineri, 30.08.2024

Finanțare de peste 1 milion de euro pentru energie regenerabilă la Curtea de Argeș

Finanțare de peste 1 milion de euro pentru energie regenerabilă la Curtea de Argeș

Primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, și ministrul Energiei, Sebastian Burduja, au semnat contractul de finanțare pentru un proiect în valoare de peste 1 milion de euro.

Joi, 29 august, la sediul Ministerului Energiei a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul de investiții „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”.

Citește și Studenții UTCB, în practică la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea

Valoarea totală a proiectului este de 5.334.825,27 lei, aproximativ 1,1 milioane de euro, și presupune realizarea unei instalații de producere a energiei electrice prin conversie fotovoltaică cu o putere instalată de 971,04 kWp.

„Prin această investiție se va acoperi consumul de energie electrică al U.A.T. Municipiul Curtea de Argeș cu aproximativ 33%”, transmite primăria.

Distribuie!

2 Comentarii

  1. 😂😂😂 maaaama ce (j)mecherie a făcut Panti… Oricum este p…at pe el că dă mâna cu Burduja…
    Gogule…spune timpeniile astea „trupei” tale la șpriț… 30% din consumul orașului…!!!???? Păi Curtea de Argeș are numai becuri…?! Mai tae din ele…da-le dracu…!!!!

    Răspuns
  2. Scuzați „taie”…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...