Web Analytics
scris joi, 29.08.2024

Cristian Diaconescu și-a anunțat candidatura la președinție ca independent

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, și-a anunțat candidatura la președinția României. Pe rețelele de socializare, Diaconescu a precizat că va candida independent și că a început deja strângerea celor peste 200.000 de semnături necesare.

Cristian Diaconescu și-a anunțat candidatura la președinție ca independent

” Voi candida la președinția României ca independent. Independent nu înseamnă singur. Sunt împreună cu românii și ei sunt alături de mine, și eu sunt alături de ei.

Citește și: Cazul Pantelimon: Neregulile extrem de grave constatate în urma unor controale trecute cu vederea de șefii spitalului

Putem depune o candidatură, dar avem nevoie de peste 200.000 de semnături. Piedici în calea candidaților independenți sunt multiple, este nevoie de un efort foarte mare. Am început deja strângerea de semnături, voluntarii sunt deja în București, Iași, Constanța, Cluj și alte mari orașe”, a declarat Cristian Diaconescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...