Web Analytics
scris joi, 29.08.2024

FC Argeș, în grupele Cupei României

În urmă cu câteva minute,  FC Argeș  s a calificat în faza grupelor Cupei României, după ce a învins pe Corvinul Hunedoara, pe propriul teren, cu 2-0.

FC Argeș, în grupele Cupei României

Mihai Roman a deschis scorul în minutul 4:,Straton a degajat lung , mingea a fost deviată cu capul pentru Roman, care a preluat, s a întors , a avansat câțiva metri pe centru și a șutat cu stângul de la circa 30 de metri, trimițând ușor lobat peste portarul ieșit în față. 

Alb-violeții au majorat scorul în minutul 40+1, prin Valentin Buhacianu. Dulcea a pătruns în careu pe partea stângă, a pasat în centru, iar  Buhacianu a trimis din 10 metri, la coltul lung.

Citește și: Eugen Neagoe, mesaj pentru FC Argeș: „Îi doresc să revină acolo unde merită, în Liga I”

În exclusivitate pentru Jurnalul de Argeș, sponsorul echipei Viorel Tudose  a declarat: „Mă bucură rezultatul, dar consider că nu este o surpriză, ci un rezultat normal. Nici Corvinul nu mai este ce a fost.  Noi trebuie să înțelegem că suntem FC Argeș,  echipa fanion a judeșului, care l-a dat  poate pe cel mai mare fotbalist al țării. Mă refer evident la Nicolae Dpbrin , noi suntem echipa cu două titluri de campioană în palmares.  Nu trebuie să ne speriem de alte echipe.  Sper ca această  victorie să fi adus descătușarea în tabăra noastră. Eu nu mă supăr când suntem învinși atâta timp cât ne creăm 12-14 ocazii pe meci . Acest lucru înseamnă că echipa joacă,  iar dacă nu marchează nu e vina lui Dică. Este vina elevilor lui Nicolae Dică

Jucătorii trebuie să înțeleagă că de acum înainte trebuie să aibă o  mentalitate de învingător, și nu trebuie să-și mai trateze de sus adversarii. Cupa României este o competiție a surprizelor,  dar victoria noastră este firească.  Succesul de astăzi îi va da încredere echipei si vor  veni , sunt sigur, și victoriile. Nicolae Dică are misiunea de a construi o echipă competitivă,  FC Argeș i-a întins o mână pentru a-și  dovedi potențialul și a deveni un antrenor de top”, ne-a declarat Viorel Tudose,  sponsorul echipei FC Argeș.

Citește și: Spectacolul meciurilor de baschet se întoarce: FC Argeș vă așteaptă la Pitești Arena

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...