Web Analytics
scris joi, 29.08.2024

O celebră artistă – dezvăluiri despre fostul președinte Traian Băsescu

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Saveta Bogdan, a oferit detalii cu privire la personalitățile politice pentru care a cântat. Printre acestea se numără și fostul președinte Traian Băsescu și cu acest prilej a dezvăluit câți bani i-a lăsat acesta.

O celebră artistă – dezvăluiri despre fostul președinte Traian Băsescu

Într-o intervenție telefonică exclusivă pentru România TV,  Saveta Bogdan a oferit o perspectivă fascinantă asupra carierei sale și a relațiilor sale cu figuri importante din politica românească.

Citește și: Sociolog despre candidații la prezidențiale: „Favorit e Mircea Geoană și după aia vine doamna Lasconi și cineva dintre naționaliști”

Întrebată despre experiențele sale cu liderii politici, artista a dezvăluit că Nicolae Ceaușescu era un mare admirator al pieselor sale „M-am născut lângă Carpați” și „M-a făcut mama oltean”.

De asemenea, a adus în discuție și întâlnirile sale cu Traian Băsescu, care, conform spuselor artistei, i-ar fi oferit un onorariu de 100 de euro pentru interpretarea pieselor „Fetele lui tata” și „De la primărie în sus, mă Lino, Leano”.

„Lui Ceauşescu îi plăcea „M-am născut lângă Carpaţi” şi ” M-a făcut mama oltean”. Atunci luam ciubuc adevărat, acum duşmanii ne urmăresc… Să ştiţi că eu i-am cântat şi lui Băsescu, când a fost naş şi a băgat şi mâna la buzunar, mi-a băgat 100 de euro Băsescu. A cerut „Fetele lui tata” şi „De la primărie în sus, mă Lino, Leano…”, a declarat aceasta potrivit capital.ro.

În prezent, Saveta Bogdan se află în Statele Unite, unde locuiește alături de fiica sa, Ștefania, stabilită acolo de ani buni și căsătorită cu un american. Cu toate acestea, dorul de țară este mare, iar Saveta Bogdan a anunțat că abia așteaptă să se întoarcă în România în două luni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...