Web Analytics
scris vineri, 30.08.2024

Dincolo de gazon: portarul Cătălin Straton. „Aş da orice să mai am 25 de ani”

A venit la FC Argeș în urmă cu doi ani și s-a impus destul de repede, în special datorită experienței pe care o acumulase la echipe precum Steaua, Rapid sau Dinamo. Despre cariera sportivă a acestuia se cunosc destul de multe lucruri, însă ne-am propus să vi-l prezentăm pe portarul Cătălin Straton și dintr-un alt unghi. În rândurile care urmează veți afla amănunte mai puțin știute despre portarul alb-violet.

Dincolo de gazon: portarul Cătălin Straton. „Aş da orice să mai am 25 de ani”

Unde vă vedeți peste zece ani?

– Peste zece ani? Sigur mă voi implica într-un business bine structurat alături de familia mea. Îmi voi crește în continuare fetele și le voi îndruma pe calea cea dreaptă, așa cum fac și acum. De asemenea, mi-am propus să călătoresc cu familia cât pot de mult, dar după ce îmi voi încheia cariera sportivă. Având în vedere faptul că am stat mai tot timpul plecat, vreau să recuperez tot timpul pierdut.

Ce ați schimba la dumneavoastră dacă v-ați putea întoarce în timp?

– Aș schimba vârsta. Aș da orice să mai am 25 de ani, de exemplu.

Numiți trei defecte pe care credeți că le aveți.

– Depinde din ce perspective privim defectele. Hai să zicem că sunt prea credul, chiar foarte credul, pot spune. Un al doilea defect este acela că sunt foarte sensibil, iar în această lume nedreaptă nu au ce căuta sentimentele, totul este o junglă. Aș menționa la defecte și faptul că mă enervez prea repede, trebuie să fiu mai temperat, recunosc.

Aveți o soție minunată. Cum ați cunoscut-o și ce reprezintă familia pentru dumneavoastră?

– Familia reprezintă totul pentru mine, nu pot exprima în cuvinte sentimentele care mă încearcă în momentul în care îmi privesc fetele, mă refer la soție și la cele două fiice ale noastre. Sunt cel mai bogat om din lume. Pe Valentina, soția mea, am cunoscut-o pe stradă, am admirat–o și mi-am propus s-o cunosc personal. Am abordat-o și apoi totul a decurs firesc. M-a impresionat prin naturalețe, mi-am spus din prima clipă că vreau ca ea să fie mama copiilor mei. A fost destinul, am avut o intuiție bună, Dumnezeu a lucrat atunci. Domnișoara aceea care m-a fascinat este acum o doamnă minunată, a rămas la fel de frumoasă ca atunci, fiind femeia care îmi oferă tot confortul de care are nevoie un sportiv profesionist.

Citește și Victorii pe linie pentru juniorii de la FC Argeş în Liga Elitelor

Credeți în destin sau în voința proprie?

– Cred foarte tare în Dumnezeu, este singurul care ne ajută să trecem peste momentele critice. Însă și voința joacă un rol determinant, poate schimba o situație în favoarea noastră.

Când ați plâns ultima dată?

– Să fiu sincer, săptămânal îmi mai curge câte o lacrimă când mă uit la fetele mele și văd cât de mult au crescut și cum au evoluat. Sunt foarte mândru de junioarele mele, Eva Maria și Anastasia Elena, ele sunt și cele mai înfocate suportere ale mele.

Ce materie v-a plăcut la școală și care vă enerva?

– M-a pasionat matematica, este de înțeles, mama este profesoară, predă această disciplină. Nu mi-a plăcut niciodată istoria, am detestat-o din toată inima. În schimb, geografia era preferata mea; mai mult, am ales să susțin examenul de bacalaureat la această disciplină și am luat 9.

Citește și România, rezultate remarcabile la Campionatul European de şah pentru Tineret

Citește și Încă un transfer la FC Argeş: atacantul Mihai Roman

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...