Web Analytics
scris joi, 22.08.2024

Victorii pe linie pentru juniorii de la FC Argeş în Liga Elitelor

Weekend-ul trecut s-a disputat etapa a doua a Ligii Elitelor, rundă în care echipele violete au înregistrat victorii pe linie. FC Argeș Tineret a confirmat startul bun de sezon cu o victorie zdrobitoare.

Victorii pe linie pentru juniorii de la FC Argeş în Liga Elitelor

Vulturașii conduși de Dragoș Radu au învins acasă, scor 10-0, pe Petrolul Ploiești. La fel ca în cazul echipei de Tineret, FC Argeș U17, componentă a Seriei Vest a Ligii Elitelor U17, a jucat la Bradu împotriva echipei similare a celor de la Petrolului Ploiești.
A fost un meci cu mare încărcătură, în care vulturașii au dat dovadă de tărie de caracter. Scorul la pauză a fost 2-0, scor menținut și pe tot parcursul reprizei secunde. De asemenea, FC Argeș U16 a întâlnit în a doua etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U16 pe CSJ Știința U Craiova. Violeții au câștigat cu 10-1. Nici FC Argeș U15 nu a dezamăgit; piteștenii au întâlnit în a doua etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U15 pe CSJ Știința U Craiova. Violeții au câștigat cu 6-5. FC Argeș U14 și FC Argeș U13 au stat în această etapă.
Sursa foto: www.argesfc.ro

Citește și Ce cotă are FC Argeș la pariuri în meciul cu AFK Csikszereda

Citește și FC Argeș, primul eșec în noul sezon: 0-1 cu FC Bihor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...