Web Analytics
scris miercuri, 21.08.2024

Super-handbal la Pitești Arena! Confruntarea elitelor începe joi

Cea mai importantă competiție handbalistică din România, care pune în joc Supercupa, începe joi, 22 august, la Sala Polivalentă Pitești Arena.

Super-handbal la Pitești Arena! Confruntarea elitelor începe joi

Citește și: Supercupa României la Handbal! Cele mai bune echipe vin la Pitești Arena

În acest context, miercuri, 21 august, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a participat la o conferință de presă alături de Nicolae Luca, secretar general al Federației Române de Handbal, Cristina Vărzaru (CSM București), Adrian Manole (HC Dunărea Brăila), Dan Dumitru (CS Gloria Bistrița), Florin Ciupitu (CS Rapid București).

Până în 25 august avem spectacol sportiv în polivalentă, o confruntare de elită a liderelor sezonului pentru trofeu!

Cele patru zile de competiție – feminin și masculin – vor include semifinale, finala mică și, bineînțeles, marea finală a Supercupei României 2024. Succes sportivilor!” – a transmis Cristian Gentea.

Primarul a adresat mulțumiri organizatorului – Federația Română de Handbal, reprezentată la cel mai înalt nivel prin președintele Constantin Din, dar și celorlalți parteneri în buna desfășurare a evenimentului sportiv din Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...