Web Analytics
scris miercuri, 21.08.2024

Motociclist mort într-un accident la calificările pentru Manx Grand Prix. Avea 43 de ani

Motociclistul irlandez Louis O’Regan a murit în urma rănilor suferite în timpul unei sesiuni de calificare pentru Manx Grand Prix 2024, au confirmat organizatorii, citaţi de CNN.

Motociclist mort într-un accident la calificările pentru Manx Grand Prix. Avea 43 de ani

Louis O’Regan a fost rănit într-un accident, duminică, pe circuitul de 60 de kilometri al Manx Grand Prix, o serie de curse de motociclete organizate anual pe Insula Man, considerate o versiune pentru amatori a faimoaselor curse Isle of Man TT. „Cu mare tristețe, organizatorii Manx Grand Prix pot confirma că Louis O’Regan, în vârstă de 43 de ani, a murit în urma rănilor suferite într-un accident la Kate’s Cottage, în timpul primei sesiuni de calificări a evenimentului din 2024,” au declarat, organizatorii Manx Grand Prix într-un comunicat.

Citește și: Cele două doctorițe acuzate în dosarul morților suspecte de la Spitalul Sf.Pantelimon, puse în libertate

O’Regan a debutat în acest eveniment în cursa Newcomers A din 2013, unde a terminat pe locul 12. Irlandezul a înregistrat cea mai bună viteză pe tur în cursa Junior din 2019, parcurgând circuitul cu o viteză medie de 184,7 km/h, conform Manx Grand Prix. „Ne exprimăm sincerele condoleanțe partenerei lui Louis, Sarah, familiei sale, celor dragi și prietenilor,” au declarat organizatorii. Tragedia survine după o serie de decese la această cursă în ultimii ani, doi concurenți – Gary Vines și Ian Bainbridge – pierzându-și viața în urma accidentelor suferite în timpul calificărilor pentru ediția din 2023.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...