Web Analytics
scris marți, 20.08.2024

FC Argeș, primul eșec în noul sezon: 0-1 cu FC Bihor

Azi, în cadrul etapei a 3-a a Ligii a II-a, FC Argeș a întâlnit, pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea, FC pe Bihor. Argeșenii au înregistrat primul eșec din noul sezon, scor 0-1.

FC Argeș, primul eșec în noul sezon: 0-1 cu FC Bihor

Pe o căldură sufocantă, piteștenii au dominat copios primele 20 de minute și doar lejeritatea cu care au tratat fazele de atac și inspirația portarului Accinelli, cel mai bun jucător al reprizei, au făcut ca tabela să rămână nemodificată. Jucătorii de la FC Bihor au arătat altă atitudine după revenirea de la vestiare și s-au instalat în jumătatea adversă. În minutul 50, după prima acțiune mai legată a bihorenilor, Filip a șutat de la 16 metri în transversală, mingea a fost reluată apoi de Sg. Jurj cu capul peste din poziție incomodă (50). La faza următoare a venit și golul, după ce Stahl a driblat în care, a șutat în blocajul lui Garutti, mingea a ricoșat la Ioan Hora, care nu a iertat din 6 metri (1-0). Inexistentă în atac în repriza a doua, FC Argeș a fost periculoasă la lovitura liberă executată de Petrișor Petrescu, dar Accinelli a prins în doi timpi (86). Același Petrescu a centrat din lovitură liberă și a trimis cu capul în transversală (90+4).

Citește și: Sorții au decis. Cu cine joacă FC Argeș în play-off-ul Cupei României

Argeșul a început campionatul cu o deplasare grea, în Ghencea, unde a remizat cu Steaua, scor 0-0. A urmat apoi primul meci acasă, la Mioveni, cu nou-promovata CSM Focșani, pe care a învins-o cu scorul de 2-0 fără mari probleme. Și în Cupa României a obținut o victorie în timp regulamentar, 2-1 în deplasare la Aro Muscelul Câmpulung Muscel. Înaintea jocului de la Oradea, CFC Argeș are 4 puncte și golaveraj 2-0, care o poziționează, momentan, pe locul 7 în Liga 2, la egalitate cu alte patru echipe.

FC Bihor a început sezonul de Liga 2 sub așteptările pe care le-a creat prin toate mutările făcute după promovarea din Liga 3. Club cu o mulțime de achiziții, cu noutăți pe bancă și în stafful administrativ, FC Bihor nu a arătat până acum că a ales bine când a schimbat aproape tot în această vară.

A început acasă cu un 0-0 cu modesta Viitorul Pandurii Târgu Jiu, abia a trecut în Cupa României, cu scorul de 2-1, de Crișul Sântandrei, de unde s-a alimentat în această vară și cu jucători și cu conducători, apoi a încasat-o surprinzător la Buftea, scor 1-2 de la altă nou-promovată AFC Câmpulung Muscel, iar în Cupa României, în Turul 3, a avut nevoie de prelungiri pentru a învinge retrogradata sportiv din Liga 3 Gloria Lunca Teuz Cermei, 6-2 cu arădenii, după ce a revenit de la 0-2 și a egalat în primele 90 de minute. Înaintea meciului de astăzi, cu doar 1 punct în cont și cu golaveraj 1-2, FC Bihor ocupă locul 18 în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu alte trei formații.

Citește și: FC Argeș are meci cu Csikszereda de ziua lui Dobrin! „Prințul din Trivale” ar fi avut 77 de ani

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...