Web Analytics
scris joi, 15.08.2024

„Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș!” Proiect în spirit alb-violet

Clubul Sportiv Campionii FC Argeș a lansat un proiect notabil – spunem noi – destinat micilor fotbaliști din Argeș și din județele vecine. Se numește: „Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș!”

„Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș!” Proiect în spirit alb-violet

Alexandru Florin Fieraru – cel care ne-a dat această veste, autor al revistei ATAC LA REGE despre legendarul Nicolae Dobrin – a explicat: „Sperăm ca prin această inițiativăsă insuflăm tinerilor care evoluează la academii private dorința de a evolua în tricoul alb-violet”.

Citește și: Piteşti. La Magazinul FC Argeş a fost lansată revista „ATAC LA REGE” (Nicolae Dobrin)

Iată ce se află postat pe siteul ofical al clubului din trivale în legătură cu acest proiect:

De multe ori, la meciurile Argeșului ați putut vedea în dreptul galeriei un banner pe care scria Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș! Începând de astăzi, acel mesaj nu mai este doar un îndemn al suporterilor, ci un proiect al clubului, menit să aducă tinerii cât mai aproape de echipa fanion a județului Argeș.

Clubul nostru are plăcerea de a anunța că, începând de la următorul meci acasă, cel cu Miercurea Ciuc din etapa a patra, toate academiile de fotbal din Argeș și din județele vecine sunt invitate alături de cei mici la meciurile echipei noastre disputate pe teren propriu”.

Citește și: Tricoul lui Dobrin a ajuns în muzeul lui Real Madrid

Clubul precizează că intrarea va fi liberă pentru acești copii și pentru însoțitorii lor, dar, cu câteva zile înainte de meci, trebuie trimis la adresa ticketing@argesfc.ro o listă cu numele acestora.

Prin această inițiativă ne dorim să contribuim la dezvoltarea tinerelor talente și să-i încurajăm pe copii să crească în spiritul alb-violet” – se mai arată pe argesfc.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...