Web Analytics
scris vineri, 16.08.2024

Costin Ghiţă, preşedinte la CS Muscelul Câmpulung: „Ne dorim să intrăm în grupele Cupei României şi să evităm retrogradarea în Liga a treia”

Cum comentați primul meci din campionat? O înfrângere în deplasare la Focșani și apoi o victorie cu 2-1 acasă…

– În primul meci pot să spun că a fost impactul cu Liga a doua. A fost tracul de debut pentru orice jucător. Dar consider că a fost binevenit, pentru că rezultatele din amicale au arătat atât jucătorilor, cât și staff-ului că unele sunt amicalele, altele sunt lucrurile în meciurile oficiale, așa după cum ați văzut și dvs. În al doilea meci ați văzut scorul, am fost conduși la pauză, dar am reușit să câștigăm, jucătorii și-au dorit, au avut altă atitudine, au arătat că pentru asta au ajuns în Liga a doua, pentru aceste meciuri, pentru a arăta că au valoare de Liga a doua.

Costin Ghiţă, preşedinte la CS Muscelul Câmpulung: „Ne dorim să intrăm în grupele Cupei României şi să evităm retrogradarea în Liga a treia”

Cum s-au adaptat noii jucători, noile transferuri de la echipă?

– Păi, să încep cu juniorii, pentru că ei sunt artizanii acestui rezultat. Avem doi marcatori, doi juniori, pe care i-am adus în această perioadă. Este vorba despre Robert Ene și Darius Ciurea, doi copii foarte buni, care o să aibă un pic de succes anul acesta în campionatul Ligii a doua. Iar cred eu că cel mai bun transfer al nostru este Bogdan Vasile, care, după cum ați văzut, a început să joace, încă nu este 100%, nu este nici măcar la jumătate cu pregătirea, dar spun că în momentul în care Bogdan va fi pregătit, o să vedem o altă imagine atât în ceea ce privește echipa, cât și a lui. Legat de celelalte transferuri, și mă refer la Marius Sanda și Anton Ioniță, ultimul, după cum ați văzut în meciul de Cupă, a fost decisiv, ne-a adus victoria la Zărnești și a fost de bun augur, a arătat că nu a fost adus aici întâmplător. Iar Marius Sanda și-a făcut treaba, a avut câteva greșeli, dar per total a avut un joc bun.

Citește și Liga 2. CS Mioveni, victorie în deplasare: 0-1 cu CS Afumați

„Sunt discuții și cu jucători de la Liga I, dar și cu doi jucători din străinătate”

Apropo de meciul din Cupă, cum comentați victoria?

– Victoria a fost una chinuită. Așa cum ne-am obișnuit, Zărnești este o echipă bună acasă. Am condus la pauză și cred că pe fondul nostru de relaxare am fost egalați, dar într-un final echipa mai bună a câștigat și a mers mai departe.

Ce obiectiv ar fi pentru echipa din Câmpulung în această Cupă a României?

– Am trasat un obiectiv clar, să intrăm în grupele Cupei României.

Am înțeles. În ce privește campionatul, care ar fi obiectivul?

– Evitarea retrogradării.

Probleme medicale de lot aveți în momentul de față?

– Nu avem nicio problemă medicală, sunt toți jucătorii apți, o să mai apară câteva transferuri, două sau trei la număr, în această săptămână sau până la terminarea perioadei de transferuri, dar deocamdată sunt toți jucătorii valizi. Așteptăm meciul de Cupă, de miercuri, cu cei de la Chindia Târgoviște.

Despre ce jucători vorbiți când vă referiți la transferuri? Din România, din străinătate?

– Sunt discuții și cu jucători de la Liga I, dar și cu doi jucători din străinătate; să vedem ce se concretizează în această săptămână.

Citește și Marin Radu II, despre o istorie de 71 de ani a FC Argeşului: „Trecutul fotbalului argeşean este plin de multe împliniri. Deci, avem suficiente motive să credem…”

„Din punctul meu de vedere, financiar, stăm ok, dar așteptăm ajutor din partea oamenilor de afaceri din Câmpulung”

Cum vedeți meciul din Cupă?

– Un meci greu, după cum ați văzut și meciul dintre Chindia și cei de la Craiova; un meci greu, Craiova i-a bătut foarte greu pe cei de la Chindia, o echipă bună, spun eu, care, în ciuda problemelor financiare spuse prin presă, e o echipă care vrea să se bată acolo sus în acest an, o echipă cu mai multă experiență decât noi, dar, dacă reușim ca meciul să se joace la Câmpulung, eu zic că o să se egaleze forțele.

Cum vedeți următorul meci din campionat, cel cu Miercurea-Ciuc?

– Un meci foarte greu, având în vedere că Miercurea-Ciuc este o echipă care a jucat barajul de promovare, o echipă experimentată, care e favorită în acest sezon la primele trei locuri, din punctul meu de vedere. Dar, cum am spus, am încredere în jucătorii mei, am încredere în staff că vom face un meci bun și putem veni cu un rezultat bun de la Miercurea-Ciuc.

Care este situația financiară la club?

– Situația financiară este stabilă. Din punctul meu de vedere, financiar, stăm ok, suntem stabili, dar așteptăm ajutor din partea oamenilor de afaceri din Câmpulung; orice ajutor ne poate ajuta foarte mult.

„FC Argeș este principala favorită la promovare în acest an”

Care este bugetul clubului?

– Se poate și mai bine. Nu pot spune exact acum, dar o să facem față la Liga a doua, însă, ca de fiecare dată, o să ne mulțumim cu puțin și o să vrem să mergem cât mai sus.

Cum vedeți acest început de campionat? Este unul echilibrat?

– Este, cred eu, una dintre cele mai tari campionate din ultimii ani ale Ligii a doua. Vedem foarte clar că sunt echipe de tradiție. Vedem că este Craiova care vrea să promoveze, vedem Voluntari, Miercurea-Ciuc, echipe cu bugete imense față de noi. Dar vă spun că se poate face o treabă bună și putem face o figură frumoasă.

Cum vedeți debutul celorlalte echipe argeșene, CS Mioveni și FC Argeș?

– La CS Mioveni mă așteptam. Eu am mai spus că CS Mioveni o să facă o figură frumoasă, este o echipă puternică, o echipă cu un președinte care își face treaba. Iar despre FC Argeș pot spune că este principala favorită la promovare în acest an.

Cum văd oamenii din Câmpulung participarea echipei în Liga secundă?

– Rog oamenii din Câmpulung să vină lângă echipă, să vină să încurajeze echipa, oamenii de afaceri să vină să ajute echipa, pentru că echipa asta are un potențial foarte mare.

Citește și Claudiu Cojocaru: „La CS Mioveni nu avem cum să atacăm promovarea. E un an puţin mai greu”

Citește și Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman. „Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...