Web Analytics
scris joi, 15.08.2024

Vino la Archangels Fest Topoloveni şi poţi câştiga o motocicletă

Paradă moto, trupe rock, concursuri cu premii, licori pe alese! Pe toate le găsești pe Aerodromul din Topoloveni, între 6-8 septembrie, la Archangels Fest. Celebrul festival a pus deja orașul din ținutul magiunului pe harta rockerilor și a motocicliștilor, care vin și de peste hotare să asculte trupe celebre.

Vino la Archangels Fest Topoloveni şi poţi câştiga o motocicletă

Anul acesta, organizatorii au venit cu surprize pentru participanți. Prima seară este dedicată trupelor care aduc un tribut marilor nume din industria muzicală. Astfel, de la ora 18 vor urca pe scenă Nuanțe, My Queen by Dan Helciug (Queen), The RO/CK (AC/DC) și BLACK Metallica – trupă care revine în România, invitată special din Serbia. Sâmbătă, la ora 14, pornește parada motoarele! La concursurile cu premii se face înscrierea de la 14:30. Există și o tombolă, iar participanții pot câștiga o motocicletă. Doar abonamentele full acces (indiferent de perioada în care sunt cumpărate) beneficiază de participare în tombola festivalului. De la ora 18 vor cânta Condorii Negri, Altar (foto), Trooper și VUNK (pentru prima dată pe Aerodromul din Topoloveni).

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua AmBilet, dar și de la fața locului, la tarifele din categoria „Acces normal”. Doar până pe 18 august mai sunt bilete la 70 de lei! Copiii sub 12 ani intră gratis. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Topoloveni și Consiliul Județean Argeș. „Jurnalul de Argeș” și Rock FM sunt parteneri media.

Citește și Un accident de maşină care a ruinat mai multe vieţi. Pe a Carlei, asistenta de la Spitalul Vedea, a frânt-o…

Citește și Scandal şi proces între ginecologi. Dr. Pletea l-a dat în judecată pe dr. Vele, care l-a acuzat de proceduri medicale neautorizate

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...