Web Analytics
scris joi, 15.08.2024

Un pariu. Ajunge Ileana Şipoteanu să cânte de ziua comunei sale, Rucăr?

Solista de muzică ușoară Ileana Șipoteanu, născută la Rucăr la 22 iulie 1967, a rămas văduvă exact de ziua ei de naștere, în 2017, când soțul și compozitorul Mitică Lupu a pierdut lupta cu boala.

Un pariu. Ajunge Ileana Şipoteanu să cânte de ziua comunei sale, Rucăr?

Fosta solistă a Teatrului de estradă „Alexandru Davila” s-a lansat prin cântecele compuse de soțul său. Multe melodii sunt șlagăre, precum „Ce mult te-am iubit”, „Ai venit prea târziu”, „Cântecele creștine” ș.a. De altfel, ultimul mare proiect în care a fost implicată a fost „Cântecele creștine”, dirijat de soțul ei, și prezentat pe scena filarmonicii.
De atunci, tăcere. Nimeni nu mai compune pentru ea. Este invitată foarte rar în concerte, iar atunci cântă din repertoriul vechi. Trăiește din drepturi de autor, fiind uitată până și de argeșeni.

Ce-ar fi ca la Zilele comunei Rucăr (17-18 septembrie a.c.) să fie invitată să cânte, acasă adică, alături de alții, iar ea fiind, normal, cap de afiș? Ce ziceți, domnule primar? Aveți bani de foc de artificii, iar pentru Ileana Șipoteanu (ce merită și titlul de Cetățean de onoare al comunei, fie vorba între noi) nu aveți?
Dar, poate, și alte instituții din Pitești o pot invita pe exilata de la Constanța! Am fost șocat să o văd pe Ileana Șipoteanu într-o emisiune TV națională vorbind o oră că e vegetariană, dar fără a fi întrebată dacă mai… cântă!

Citește și Parohia Vişoi-Câmpulung, patria de la ţară a neuitării

Citește și Doar… 4 comunişti piteşteni la 1933

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...