Web Analytics
scris miercuri, 14.08.2024

Update. Localul care a ars la Valea Mare-Pravăț era renumit pentru produsele tradiționale

Incendiul năprasnic ce a afectat miercuri, 14 august, circulația pe DN 72A, între Câmpulung și Târgoviște, la ieșirea dinspre Valea Mare-Pravăț către Stoenești și Boteni, a distrus un complex de alimentație publică apreciat nu doar de musceleni (vezi foto dinainte de incendiu).

Update. Localul care a ars la Valea Mare-Pravăț era renumit pentru produsele tradiționale

Citește și: Video. Incendiu violent în Argeș. Arde un local din Valea Mare Pravăț

Ferma musceleană „La Lițoi”, magazin și restaurant, era frecventat de cei aflați în traficul rutier, dar și căutat special de amatorii de produse tradiționale din carne și lapte.

Afacerea de pe DN 72A a fost demarată de mai mulți ani de Gheorghe Lițoi, din Bădeni-Stoenești, peste drum de complex fiind și ferma de animale și păsări.

Deținând și certificate de produs tradițional, Ferma ”La Lițoi” a exportat de-a lungul timpului și în Franța, fiind participantă la diverse manifestări de promovare a produselor tradiționale. Firma omonimă a încheiat anul trecut cu un profit net de peste 300 de mii de lei, după o perioadă în care înregistrase pierderi.

Cătălin Ioan Butoiu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...