Web Analytics
scris marți, 13.08.2024

Polițistul care a ucis pe trecerea de pietoni o fetiță de 11 ani, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a fost condamnat la o pedeapsă de 3 de închisoare cu executare, precum și la plata unor daune morale, a anunțat avocatul Adrian Cuculis.

Polițistul care a ucis pe trecerea de pietoni o fetiță de 11 ani, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Decizia Curții de Apel București este definitivă. După tragedia din ianuarie 2022, polițistul a a fost condamnat, în primă instanță, de Judecătoria Sectorului 1, la trei ani închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, care a fost atacată cu apel. Potrivit avocatului Adrian Cuculis, marți seară polițistul ar trebui să ajungă în penitenciarul unde-și va ispăși pedeapsa.

Citește și: Argeș. Doi șoferi au ieșit „pozitivi” la Drugtest. Ce urmează

Pe 13 ianuarie 2022, o maşină de poliţie condusă de Constantin Popescu a lovit două fetițe, chiar pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei,  În urma impactului violent, Raisa, o fetiță de numai 11 ani, a murit pe loc, iar prietena ei Mariana a fost rănită grav, având nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii au stabilit că poliţistul circula cu viteză mare şi nu a acordat prioritate pietonilor. Constantin Popescu a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...