Web Analytics
scris marți, 13.08.2024

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman. „Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”

Campioana României s-a despărţit de unul dintre cei mai importanţi jucători vara aceasta pentru suma de 5,25 de milioane de euro. Banii nu au ajuns în conturile echipei patronate de Gigi Becali. Potrivit unei clauze, suma pe care qatarezii trebuie să o plătească acum este de 6,25 milioane de euro. Cu toate acestea, noua echipă a internaţionalului român se apără şi suţine că a trimis banii.

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman. „Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman. Potrivit lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, campioana României nu a încasat suma de 5,25 milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman la Al-Gharafa. Suma ar urma să crească cu un milion de euro, deoarece formaţia din Qatar a depăşit termenul limită pentru plata transferului.

Citește și: TAS a respins contestația Federației de Gimnastică a SUA. Medalia de bronz rămâne la Ana Maria Bărbosu

Qatarezii i-au explicat lui Gigi Becali că banii au ajuns într-un cont din Vietnam, fiind victima unor hackeri. Cu toate acestea, Gigi Becali nu a vrut să audă de scuza celor de la Al-Gharafa şi i-a reclamat la FIFA.

În urma dezvăluirilor făcute de patronul celor de la FCSB, oficialii celor de la Al-Gharafa au oferit o reacţie pentru turcii de la Fanatik, susţinând că au trimis banii: „Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”, au spus qatarezii, potrivit fanatik.com.tr.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...