Web Analytics
scris marți, 13.08.2024

Șefa ATI de la Spitalul Sf.Pantelimon audiată astăzi de polițiștii de la Omoruri

Șefa ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon va fi audiată astăzi la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în dosarul morților de la unitatea medicală din Capitală, susțin surse judiciare.

Procurorii continuă investigațiile în cazul care a șocat România. Până acum, două doctorițe au fost arestate preventiv, iar o asistenta este cercetată sub control judiciar în dosarul instrumentat de PTB.

Șefa ATI de la Spitalul Sf.Pantelimon audiată astăzi de polițiștii de la Omoruri

Anchetatorii susțin că cele două doctorițe aflate acum în arest preventiv ar fi avut saloane dedicate unde grăbeau moartea pacienților.

Mai mult decât atât, pe biroul de acasă al doctoriței cunoscute drept ”doamna cu coasa” anchetatorii ar fi găsit lista completă a pacienților care au murit. Nu mai puțin de 17 la număr. Lângă listă s-ar fi aflat și un tratat privind administrarea noradrenalinei.

Procurorii mai spun că doctorița Maria Miron ar fi încercat să scape de mai multe probe. Totodată, „doamna cu coasa” și-ar fi șters toate datele din telefon. În felul acesta medicul spera să scape basma curată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...