Web Analytics
scris luni, 12.08.2024

Accident pe Drumul Expres Craiova-Pitești! Un bărbat de 45 de ani a murit

Accident mortal pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Potrivit centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române traficul este întrerupt pe DEx 12 pe sensul Craiova – Pitești, la kilometrul 41, în zona localității Slătioara, județul Olt, pentru efectuarea cercetărilor la locul producerii unei coliziuni între un autotren și un autoturism.

Accident pe Drumul Expres Craiova-Pitești! Un bărbat de 45 de ani a murit

Șoferul autoturismului lovit de tir a fost declarat decedat. Circulația a fost deviată pe DN 65 între localitățile Piatra – Olt și Brebeni pe perioada cercetărilor la fața locului.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului, din primele verificări aceștia constatând faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, ce ar fi fost oprit pe acostament, și un autocamion, condus de către un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul București. În autoturism se aflau o femeie și doi copii, iar soțul acesteia se afla în afara mașinii.

Citește și: Fetiţa de 1 an şi 8 luni care a căzut de la etajul 9 al unui bloc a murit la spital

„În urma evenimentului rutier, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din municipiul București, a decedat, iar alte trei persoane, pasagere în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au transmis polițiștii IPJ Olt. Bărbatul accidentat mortal ar fi fost surprins în spatele mașinii, fiind prins între autocamion și autoturism.

„Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...