Web Analytics
scris duminică, 11.08.2024

Argeș: Polițist accidentat  în timp ce se deplasa la un eveniment rutier

Azi, în jurul orei 17:30, un agent de poliție din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce se deplasa, în regim prioritar, cu motocicleta de serviciu, la un eveniment rutier, pe raza comunei Bascov, pe DN 7C, a fost acroșat de un autoturism, al cărui șofer a efectuat manevra de întoarcere, fără să se asigure.

Argeș: Polițist accidentat  în timp ce se deplasa la un eveniment rutier

Citește și: Criminalul Radu George Oprea îl dă în judecată pe Klaus Iohannis și alte instituții

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un eveniment rutier în care a fost implicat un echipaj de poliție cu motocicleta de serviciu,  Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele: La data de 11 august 2024, în jurul orei 17:30, un agent de poliție din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce se deplasa, în regim prioritar, cu motocicleta de serviciu, la un eveniment rutier, pe raza comunei Bascov, pe DN 7C,  a fost acroșat de un autoturism, al cărui conducător auto a efectuat manevra de întoarcere, fără să se asigure.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilometru, rezultând că nu au consumat alcool. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale.  În cauză, se efectuează verificări, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și luarea măsurilor legale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...