Web Analytics
scris duminică, 11.08.2024

Nadia Comăneci, după decizia TAS: „Îi dau Sabrinei medalia mea de bronz de la Montreal”

Nadia Comăneci a transmis la Antena 3 CNN că se bucură pentru România, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis că gimnasta Ana Bărbosu obține medalia de bronz la finala de la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, iar Sabrinei Voinea îi revine locul 4.

Nadia Comăneci, după decizia TAS: „Îi dau Sabrinei medalia mea de bronz de la Montreal”

Citeşte şi: TAS a decis: Ana Bărbosu – medalie de bronz la gimnastică. Sabrina Voinea – locul 4

Mă bucur foarte mult pentru România. Este o medalie mult așteptată după atâția ani. Eu nu mă aflu într-o poziție oficială să decid cine, ce a luat și cum a făcut.

Eu mă bucur pentru toate cele trei gimnaste. Aș fi fost fericită să văd trei fete acolo cu trei medalii, pentru că toate au muncit și, mai ales în situația în care ne aflăm acum cu protejarea sănătății mintale, cred că este bine să încurajăm și să protejăm acești copii. Eu îi dau să Sabrinei medalia mea de bronz de Montréal (râde – n.n.). 

O felicit pe Sabrina pentru că a făcut un exercițiu fenomenal și mă bucur pentru participarea lor și la echipă, pentru că au făcut istorie și în echipă” – a spus sâmbătă, 10 august, la Antena 3, legenda gimnasticii româneşti, Nadia Comăneci.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...