Web Analytics
scris sâmbătă, 10.08.2024

Accident rutier cu 17 victime pe A1. A fost activat Planul Roşu de intervenție

17 persoane sunt implicate într-un accident rutier cu mai multe maşini, pe autostrada A1, km 282, sensul de mers spre Sibiu, a anunţat ISU Sibiu.

Accident rutier cu 17 victime pe A1. A fost activat Planul Roşu de intervenție

„A fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui accident produs pe A1 km 282, sensul de mers spre Sibiu, în care sunt implicate mai multe maşini şi 17 persoane. La faţa locului sunt alocate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic şi o autospecială de stingere”, a precizat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Citește și: Accident în Argeş, la Vedea. O persoană extrasă de pompieri din maşina avariată

Traficul rutier este blocat pe A1, km. 287+900, în zona Miercurea Sibiului, sensul Sebeş – Sibiu, din cauza accidentului rutier în care sunt implicate 17 persoane şi cinci autoturisme, potrivit IPJ şi ISU. La fața locului sunt alocate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere. Trei adulţi şi doi copii au fost transportaţi la spital, a mai anunţat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Andreea Ştefan. Potrivit acesteia, Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat. Adulţii răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar cei doi copii, la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu. „În accident au fost implicate cinci autoturisme şi un număr total de 17 persoane (opt adulţi şi nouă minori) În urma evaluării medicale au avut nevoie de investigaţii medicale şi transport la spital cinci persoane (trei adulţi şi doi minori) astfel: o femeie în vârstă de 67 de ani cu dureri toracice; o femeie în vârstă de 31 de ani cu dureri cervicale şi escoriaţii; un bărbat de 37 de ani cu traumatism toracic; un băieţel în vârstă de 5 ani cu traumatism cranian; un băieţel în vârstă de şase ani cu multiple contuzii”, a precizat reprezentanta ISU Sibiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...