Web Analytics

Scandal la Cablaje: „Directorii au adus alcool în fabrică”

de | 28.12.2016 11:36 | Actualitate

Conflict deschis între liderul Sindicatului Liber al Lucrătorilor din Cablaje, Sergiu Lincă, și conducerea Lisa Dräxlmaier Pitești după ce, spune sindicalistul, directorii fabricii ar fi încălcat Regulamentul de Ordine Interioară semnat cu sindicatul.
„Săptămâna trecută directorii noștri au încălcat regulamentul pe care îl avem agreat și semnat de comun acord prin care se interzice nu numai consumul de alcool în interiorul fabricii, dar și introducerea de băuturi alcoolice, indiferent de scop, în incinta acesteia. Mai exact, conducerea s-a decis să ofere pachete cadou angajaților, pachete care conțin câte un cozonac, o ciocolățică și o sticlă de vin și, în acest sens, au adus în fabrică toată cantitatea de vin necesară încălcând astfel propriile reguli și regulamente. Țin minte că o situație oarecum similară a avut loc la Dacia la un moment dat când sindicatul a vrut să dea câte o șampanie angajaților și francezii au luat foc pentru că, la fel, se interzicea alcoolul pe teritoriul uzinei. Vă spun și că eu nu am ridicat acest pachet pentru că nu vreau să fiu părtaș la încălcarea unui regulament pe care l-am semnat și eu și directorii care acum au adus practic alcool în fabrică”, a declarat pentru Jurnalul de Argeș Sergiu Lincă, liderul Sindicatului Liber al Lucrătorilor din Cablaje.

Dräxlmaier: „Compania le-a oferit angajaților câte un cadou tradițional”

La solicitarea Jurnalului de Argeș, legat de acest subiect, reprezentanții Lisa Dräxlmaier ne-au transmis următoarele: „Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, compania le-a oferit angajaților câte un cadou tradițional. Acesta le-a fost înmânat salariaților la finalizarea programului de lucru, pentru ca aceștia să se poată bucura de el alături de cei dragi. Compania le dorește angajaților și familiilor lor sărbători fericite și un an nou plin de realizări”.
Florin Silvestru

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii