Web Analytics
scris marți, 06.08.2024

Bătaie, luni seara, în Pitești. Un bărbat și o femeie, reținuți de Poliție

În seara zilei de luni, 5 august, polițiștii din cadrul Secției 2 Pitești au fost sesizați prin apel de urgență (112) cu privire la faptul că pe Aleea Eftimie Antonescu, din Pitești, are loc un conflict între mai multe persoane.

Bătaie, luni seara, în Pitești. Un bărbat și o femeie, reținuți de Poliție

Citește și: Pitești: Depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor la platformele de colectare se sancționează, conform legii

A fost, de fapt, o încăierare la băutură. Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, în urma acestei situații a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După administrarea probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, față de două persoane, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 35 de ani, ambii din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit faptul că ambiii „ar fi exercitat acte de violență împotriva a trei persoane, pe fondul consumului de alcool, ce a generat un conflict spontan, fapte de natură să tulbure ordinea și liniștea publică”.

În cursul zilei de astăzi, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...