Web Analytics
scris joi, 01.08.2024

Femeie rănită pe stradă, în Pitești, de fostul socru. Bărbatul a fost depistat

Incident șocant în această dimineață, în Pitești. O femeie de 28 de ani a fost rănită pe stradă. Surse judiciare ne-au precizat că femeia se mutase de la țară la Pitești și s-a întâlnit, nu se știe încă dacă întâmplător sau nu, pe strada Paltinului din Găvana, cu fostul socru care i-a produs câteva răni la spate cu un obiect tăietor. Între timp, bărbatul de 71 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, a fost depistat de polițiști și condus la audieri.

Femeie rănită pe stradă, în Pitești, de fostul socru. Bărbatul a fost depistat

„La data de 1 august 2024, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din cartierul Găvana, a avut loc un conflict spontan, în urmă căruia o femeie ar fi fost rănită cu un obiect tăietor-înțepător, de către un membru de familie. La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale, care au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis Poliția Argeș.

Citește și Accident pe Autostrada Soarelui: 9 mașini și 25 de persoane implicate

Femeia a fost preluată, conștientă, de către echipajul medical și transportată la spital. Din primele informații, rănile sunt superficiale.

Polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...