Web Analytics
scris duminică, 28.07.2024

Jocurile Olimpice: Echipajul românesc de patru rame feminin s-a calificat în finală

Echipajul de patru rame feminin (W4-), format din Adriana Adam, Maria Lehaci, Magdalena Rusu și Amalia Bereș a obținut duminică o calificare directă în finala probei de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. La masculin, echipajul românesc de patru rame va evolua în recalificări, transmite Mediafax.

Jocurile Olimpice: Echipajul românesc de patru rame feminin s-a calificat în finală

În seriile de calificare, sportivele române au obținut locul secund, asigurându-și calificarea directă în Finala A de joi.

Tot duminică, echipajul de patru rame masculin (M4-), format din Ștefan Berariu, Sergiu Bejan, Andrei Mândrilă și Ciprian Tudosă, a obținut locul 3 în serii și va fi nevoit să evolueze în recalificări pentru un loc în finală.

Citește și: Antrenor român, aur cu sportiva pe care o pregătește la Jocurile Olimpice

În aceași sesiune, Ionela Cozmiuc și Gianina van Groningen au câștigat duminică seria de calificare din proba de dublu vâsle feminin categorie ușoară (LW2x) și și-au asigurat astfel calificarea directă în semifinale. Roxana Anghel și loana Vrînceanu au terminat tot duminică pe primul loc evoluția din seria a doua a probei de canotaj de dublu rame feminin și s-au calificat în semifinala competiției. Florin Lehaci și Florin Arteni, componenții echipajului de dublu rame masculin, s-au calificat și ei, tot duminică în semifinala probei, după ce au trecut pe locul doi în urma evoluției din serii, în competiția disputată la baza nautică Vaires sur Marne.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...