Web Analytics
scris sâmbătă, 27.07.2024

A murit mama lui Dan Diaconescu. „Ce facem, mamă, fără rădăcină, noi?”

Dan Diaconescu, fost patron al OTV, a anunțat, vineri, decesul mamei sale, Măru Diaconescu. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a fostului jurnalist, acolo unde a exprimat durerea și regretul său în fața acestei pierderi enorme.

A murit mama lui Dan Diaconescu. „Ce facem, mamă, fără rădăcină, noi?”

„Dumnezeu s-o odihnească pe frumoasa, cumintea și vrednica – adică minunata noastră mamă – Măru Diaconescu. Te iubim, oriunde ai fi, Mamă Mario, Nic și Dan”, a scris Dan Diaconescu într-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

Citește și: La 40 de ani, o femeie a murit de infarct la UPU de la Spitalul Judeţean

Într-o altă postare, Diaconescu a adăugat o fotografie a mamei sale și a exprimat sentimentul de pierdere profundă, întrebându-se retoric: „Mama noastră cea de toate zilele s-a dus în lumea de apoi. Ce facem, mamă, fără rădăcină noi?”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...