Web Analytics
scris vineri, 26.07.2024

Argeșul și Provincia Bali au ajuns la un acord după aproape doi ani

În ședința Consiliului Județean de joi, 25 iulie, s-a aprobat Acordul de Cooperare între Județul Argeș și Provincia Bali din Republica Indonezia.

Argeșul și Provincia Bali au ajuns la un acord după aproape doi ani

CJ Argeș transmite că acordul vizează dezvoltarea relațiilor în domenii precum promovarea turismului și culturii, dezvoltarea agriculturii și a resurselor umane.

Demersurile au început încă din octombrie 2022, printr-o scrisoare de intenție între Guvernul Provinciei Bali din Republica Indonezia și Consiliul Județean Argeș. Inițiatorii acestui demers au fost Guvernul Provinciei Bali și Ambasada României în Republica Indonezia.

Citește și Turneul de tenis de câmp COMESAD BCR OPEN începe luni. Meci demonstrativ cu personalități sportive

„Începând cu anul 2022, au fost începute demersurile în vederea încheierii unui Acord de Cooperare între provincia Bali și județul Argeș, care să pună bazele unei colaborări eficiente și reciproc avantajoase pentru cele două părți, fiind semnată o scrisoare de intenție între Guvernul Provinciei Bali din Republica Indonezia și instituția noastră, înregistrată la Consiliul Județean Argeș cu nr. 21430/04.10.2022”, se arată în proiectul de hotărâre.

Sursă foto: blog.dertour.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...