Web Analytics
scris vineri, 26.07.2024

Top 4 ținute de vară cu papuci

Dacă vă numărați printre persoanele pasionate de modă și vă doriți ca, în această vară, să străluciți cu adevărat, aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne dorim să vă sărim în ajutor prin a vă prezenta top 4 outfit-uri cu papuci pentru sezonul estival. Veți afla ce puteți purta la birou, în oraș, în parc sau în vacanță, în funcție de preferințe. Și astfel, la final, cu siguranță vă veți impresiona toți apropiații cu alegerile făcute. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Top 4 ținute de vară cu papuci

Vara, cu toții ne dorim să ne ferim de căldură, mai ales atunci când avem mult de mers sau de călătorit. În funcție de activități, încercăm să ne îmbrăcăm cât mai lejer și să ne lăsăm pielea să respire. Doar așa putem rezista caniculei din această perioadă. Însă, pe lângă schimbarea garderobei, în acest sezon mai intervine și schimbarea încălțămintei. De la pantofii eleganți, doamnele trec la sandalele delicate sau la balerini. Iar domnii, de la adidașii tip gheată, trec la cei tip teniși sau chiar la papuci. Ei bine, iată că în acest articol ne vom concentra fix pe perechea din urmă. Dacă vă doriți să aflați cum puteți asorta această încălțăminte în viața dumneavoastră de zi cu zi, citiți în continuare.

Vom începe cu începutul. Care este cea mai des întâlnită activitate din viața unui adult? Mersul la birou, nu-i așa? Ei bine, aflați că puteți purta papuci la birou atunci când îi asortați cu grijă. Pe lângă alegerea materialului potrivit – de piele sau de cauciuc – mai trebuie să aveți în vedere și alegerea modelului. Despre acesta vă vom vorbi în continuare. Pentru serviciu, le recomandăm doamnelor să opteze pentru o pereche de saboți. Aceștia, cu cataramele și accesoriile lor moderne, se vor asorta de minune cu o fustă și un top delicat. Pe domni îi sfătuim să aleagă o pereche de mocasini fără călcâi. Această încălțăminte elegantă va ieși în evidență alături de niște bermude drepte cu tiv și o cămașă cu mânecă scurtă. Aceste ținute sunt doar un exemplu. Dacă vă lăsați imaginația să zboare, cu siguranță veți putea crea și dumneavoastră outfituri proprii. Tot ce contează este să păstrați ideea de „classy” și „business” în minte, pentru a obține cele mai rafinate ținute.

Citește și Folclorul autentic, din nou la Mioveni! Trei seri de spectacol în august

Continuăm enumerarea promisă și ajungem la îmbrăcămintea pentru oraș. Să presupunem că ieșiți la o întâlnire romantică cu partenerul. Veți dori să vă îmbrăcați cât mai modern și rafinat, nu-i așa? Ei bine, iată că puteți face acest lucru și dacă purtați papuci. Pentru doamne, o opțiune interesantă de încălțăminte vor fi cei cu toc. Fie că alegeți un toc cui, fie poate îl preferați pe cel ortopedic, acești papuci cu siguranță vă vor scoate gambele în evidență. Asortați-i cu o rochie pe măsură și gata! Ați obținut o ținută îndrăzneață și sexy. Domnilor, pe de altă parte, le recomandăm tot mocasinii fără călcâi. Aceștia se vor asorta la perfecție cu o pereche de jeans scurți și un tricou cu guler polo. Astfel, veți întoarce toate privirile și vă veți impresiona iubita.

Trecem mai departe și ne întâlnim cu ținutele pentru parc. Fie că ieșiți la plimbare, fie că mergeți la picnic cu prietenii, aflați că puteți purta papuci și în această instanță. Atât doamnelor cât și domnilor le recomandăm perechea de papuci Crocs. Acești saboți moderni, de cauciuc, vin într-o varietate de modele și pot adăuga un plus de stil oricărei ținute. Doamnele îi pot asorta cu o pereche de pantaloni scurți și un maieu, de exemplu. Iar domnii, cu un set de trening cu buzunare cargo. Vă garantăm că pielea dumneavoastră va putea respira în voie și că vă veți simți mai comod ca niciodată.

Citește și Jocurile Olimpice încep vineri: 10.500 de sportivi se vor înfrunta în peste 300 de probe

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cea de-a patra ocazie: mersul în vacanță. Dacă vă pregătiți să plecați în concediu într-o destinație exotică, vă recomandăm cu încredere să luați perechea de papuci favorită în bagaj. Doamnele pot purta papuci cu bot deschis sau chiar șlapi alături de o rochie lungă și un costum de baie. Iar domnii, pot purta bermude și o cămașă cu model tropical împreună cu aceleași perechi de încălțăminte. Plimbările pe plajă, statul la terasă sau excursiile prin junglă vor fi cu adevărat speciale dacă purtați outfit-uri comode și respirabile. Tot ce vă mai rămâne de făcut este să alegeți materialul și culorile favorite și să treceți la asortat. Câteva idei de nuanțe de sezon sunt roz, lila, roșu, galben, verde și albastru. Cu siguranță vă veți compune ținute minunate!

Acum că ați aflat toate informațiile, ce spuneți? Sunteți gata să vă transformați garderoba de vară? Noi așa sperăm, și mai sperăm și că acest articol v-a fost de ajutor. Pentru și mai multă inspirație, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și asortare plăcută!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...