Web Analytics
scris joi, 25.07.2024

CS Domneşti, eliminată din Cupa României în faza regională a competiţiei

Sâmbătă, 20 iulie, s-au disputat Finalele Regionale din competiția Cupei României, ediția 2024-2025. Cele 14 câștigătoare ale grupelor din Faza Regională a Cupei României 2024-2025, împerecheate prin tragere la sorți și pe baza criteriului geografic, au disputat Finalele Regionale într-o singură manșă.

CS Domneşti, eliminată din Cupa României în faza regională a competiţiei

Învingătoarele sunt CSM Paşcani (Iași), CS Bihorul Beiuş (Bihor), Viitorul Sântimbru (Alba), Minerul Lupeni (Hunedoara), ACS Lupii Profa (Olt), CSL Ştefăneştii de Jos (Ilfov) și Voinţa Cudalbi (Galați).
Doar două jocuri s-au încheiat după 90 de minute, două s-au terminat după prelungiri, iar altele trei au avut nevoie de lovituri de departajare pentru desemnarea învingătoarei. În Faza Regională, aflată la al treilea sezon de când Cupa României are un nou format, au participat câștigătoarele Cupei României din fiecare județ, respectiv București (42 de echipe), care au fost repartizate de FRF în șapte regiuni, fiecare având câte două grupe a câte trei formații fiecare.
Câștigătoarele grupelor, determinate după trei etape în care fiecare echipă a evoluat în câte două partide, au jucat sâmbătă în finale, iar învingătoarele s-au calificat în turul următor (Turul 1) al Cupei. Niciuna dintre echipele calificate în finală nu a mai participat în această fază în precedentele două ediții ale Cupei României, de când s-a trecut la acest nou format. În Finala Regiunii 5 ACS Lupii Profa (Olt) – AS CS Domnești (Argeș) 2-2 (1-2), 3-3 după prelungiri, 5-3 la lovituri de departajare și argeșenii au părăsit cu capul sus competiția.

Citește și FRF, în negocieri cu Gheorghe Hagi pentru postul de selecționer al echipei naționale a României

Citește și La 71 de ani de existență FC Argeș joacă pe Ghencea cu Steaua

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...