Web Analytics
scris duminică, 21.07.2024

Doliu la Conservation Carpathia. Directorul juridic a murit într-un accident rutier

Doliu în cadrul Fundației Conservation Carpathia, un ONG cunoscut pentru numeroasele proiecte avute în Munții Făgăraș și în Argeș. Directorul juridic al fundației, Ioana Săvulescu, a murit vineri noaptea, când se întorcea din vacanță.

Doliu la Conservation Carpathia. Directorul juridic a murit într-un accident rutier

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopții, în localitatea Porumbacu de Jos din Sibiu. Un tir a intrat în coliziune cu mașina familiei Săvulescu. Ioana și soțul său și-au pierdut viața, fiica lor și alt tânăr au fost răniți. Colegii de la Conservation Carpathia au postat un mesaj în memoria Ioanei Săvulescu.

„Cu inima zdrobită anunțăm pierderea tragică a Ioanei Săvulescu, directorul juridic al fundației noastre. O așteptam luni să ne împărtășească poveștile din vacanță, însă drumul Ioanei și al soțului ei a fost schimbat înspre alte lumi de către un TIR. Este extrem de dureros pentru noi, oamenii din Fundația Conservation Carpathia. Am pierdut o prietenă bună și o persoană cu care am pornit la drum în acest proiect în urmă cu 13 ani.
Ioana a fost un pilon de putere, bunătate și pasiune pentru Munții Făgăraș, o persoană care ne-a ajutat și ne-a dat sfaturi când am avut nevoie, o persoană care a crezut că putem lăsa ceva mai bun aici, și care acum ne lasă cu un gol imens. Gândurile noastre sunt alături de familia ei, a cărei durere depășește orice imaginație.
Vor trece zile sau săptămâni până când vom înțelege cu adevărat că Ioana nu se va mai întoarce.
Mulțumim, Ioana, pentru toată munca depusă, pentru răbdare, pentru pasiune, pentru onestitate și pentru sinceritate.

Odihnește-te în pace, Ioana!”, este mesajul postat de Conservation Carpathia. Condoleanțe!

Citește și Eveniment de marcă al Fundaţiei „Conservation Carpathia”. La Rucăr s-a deschis Centrul de vizitare „Casa Castorului”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...