Web Analytics
scris vineri, 19.07.2024

S-a tras la sorți! FC Argeș Basketball și-a aflat adversarele din grupele FIBA Europe Cup

Vineri, 19 iulie, la Munchen au fost trase la sorți grupele FIBA Europe Cup. Clubul de baschet din Pitești a fost reprezentat în Germania de Dragoș Șerban și Sorin Căprărescu.

S-a tras la sorți! FC Argeș Basketball și-a aflat adversarele din grupele FIBA Europe Cup

Citește și: Viorel Tudose: „Se lucrează, se caută soluţii să intru acţionar la FC Argeş…”

Ei bine, FC Argeș Basketball a fost repartizată în grupa E, alături de CSM Oradea (România), BC Parnu Sadam (Estonia) și PGE Spojnia Stargard (Polonia).

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a făcut acest anunț pe pagina de Facebook, urându-le jucătorilor și staff-ului tehnic: „Mult succes! Aveți întreg sprijinul municipalității și al piteștenilor!

În altă ordine de idei, primarul reamintește că vineri, 19 iulie, de la ora 18, la sala polivalentă Pitești Arena, România va întâlni Ungaria.

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Reamintesc, intrarea este gratuită.

Clasarea pe podium este echivalentă cu promovarea în Divizia A valorică, iar tricolorii au nevoie de sprijinul dumneavoastră! Hai, România!” – a transmis Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...