Web Analytics
scris miercuri, 17.07.2024

Miting la Pitești pentru Pădurea Trivale – pădure-parc. Gentea: „Noi avem un singur interes”

Primarul Cristian Gentea s-a aflat în seara zilei de marți, 17 iulie, în fața Primăriei Pitești, alături de oameni din echipa sa, și le-a vorbit cetățenilor despre proiectul Pădurea Trivale – pădure-parc, o temă deformată de liberalii piteșteni conduși de Mihai Coteț. Câteva sute de oameni au venit la acest miting.

Miting la Pitești pentru Pădurea Trivale – pădure-parc. Gentea: „Noi avem un singur interes”

Citește și: Doi români, aleși vicepreședinți în Parlamentul European

Liberalii din Pitești insistă să le inoculeze oamenilor ideea că e necesar ca Pădurea Trivale să devină arie protejată, că, altfel, primarul Gentea va transforma pădurea în centru imobiliar.

Noi avem un singur interes: pădurea Trivale să fie folosită de către piteșteni ca un spațiu de agrement” – a spus Cristian Gentea, care a explicat din nou avantajele pădurii-parc. Primarul a mai spus că la Buzău s-a făcut arie protejată, iar acum, când oamenii vor să transforme aria protejată în pădure-parc, nu se mai poate.

La rându-i, Sorin Balaș, șeful Ocolului Silvic Pitești, a declarat că din pădurea-parc nu se poate retroceda niciun centimetru pătrat.

Ce am vrut atât de grav? Am vrut o pădure parc în care să ne plimbăm copiii și nepoții. Am vrut să nu se mai întâmple, așa cum s-a întâmplat, să vină o hotărâre a instanței de retrocedare în Pădurea Trivale. Ce am primit? Minciună și manipulare. Susțineți proiectul acesta! Eu nu plec din Pitesti. Copiii mei trăiesc aici. Avem aici mulți copii, vreau să poată face sport în Pădurea Trivale”, a declarat Dumitru Tudosoiu, consilier local – potrivit institutiilestatului.ro.

Și medicul Tiberiu Irimia, consilier local, a luat cuvântul și le-a transmis lui Mihai Coteț (PNL) și lui Ionuț Moșteanu (USR) să înceteze cu acest subiect de… campanie electorală.

Domnule Coteț, domnule Moșteanu, s-a terminat campania electorală. Lăsați pădurea Trivale în pace! Din istorie avem imagini și scrieri despre plimbările din pădurea Trivale. Lăsați-ne să reabilităm strada și parcul Trivale. Știm că ați blocat acest proiect pentru că nu vreți să se facă lucruri minunate la Pitești”, a spus Tiberiu Irimia, conform sursei citate.

Ați văzut ce s-a întâmplat cu fata omorâtă de urs? Ce vrea Apostoliceanu, ca sub umbrela ONG-ului condus de Coteț să aducă urși în aria protejată Trivale? Gata, domnule Coteț, s-au terminat alegerile! Cristian Gentea este primarul ales al Piteștiului. Lăsați minciunile!”, a spus și viceprimarul Gelu Tofan.

(sursa foto: institutiilestatului.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...