Web Analytics
scris joi, 11.07.2024

FC Argeș, victorie în primul amical din Slovenia

FC Argeș a început cu dreptul seria de meciuri de verificare programate în cantonamentul din Slovenia, în stațiunea montană Rogla. Miercuri, 10 iulie, alb-violeții i-au învins cu 2-0 pe slovenii de la ND Ilirija 1911 (club din liga secundă).

FC Argeș, victorie în primul amical din Slovenia

Citește și: FC Argeș Basketball, repartizată direct în grupele FIBA Europe Cup. „Felicitări, băieți și mult succes!”

Potrivit informațiilor postate pe pagina de Facebook a clubului piteștean, ambele goluri au fost marcate de Robert Moldoveanu, în prima repriză.

În minutul 11, atacantul a deschis scorul cu o scăriță de efect, iar 10 minute mai târziu a făcut dubla cu un șut imparabil din afara careului, la colțul lung.

Am marcat două goluri frumoase. Mă bucur că am ajutat echipa să câștigăm, sper s-o fac și în campionat la fel de bine. E normal să ne simțim obosiți, fiindcă acum e o perioadă de acumulare și trebuie să ne încărcăm bateriile pentru începutul de campionat și s-o ținem până la final la fel. (…) Rog toți suporterii să vină să ne susțină la fiecare meci” – a spus Robert Moldoveanu, într-un scurt interviu postat pe pagina de Facebook a Fotbal Club Argeș Pitești.

A fost un test foarte bun, în care am încercat să acumulăm atât tactic, cât și fizic. Am încercat să punem în practică tot ce ni se arată la antrenamente. Din punctul meu de vedere, a fost un meci reușit și ne bucurăm că am câștigat” – a declarat, la rându-i, căpitanul Andrei Tofan.

Conform sursei citate, primul „unsprezece” aliniat de antrenorul Nicolae Dică a avut următoarea componență: Cătălin Straton, Andrei Tofan, Mario Tudose, Esteban Obiang, Marius Briceag, Kevin Doukoure, Isaac Nortey, Petrișor Petrescu, Patrick Dulcea, Yanis Pîrvu, Robert Moldoveanu.

Rezerve: Denis Oncescu, Florin Borța, Rareș Butnărașu, Costin Ghiocel, Ionuț Rădescu, Marco Dică, Alexandru Dinoci, Raul Ailenei, Mario Mitoi, Andrei Dima, Andrei Stoica.

(Sursa foto: Fotbal Club Argeș Pitești)

În acest stagiu extern de pregătire centralizată, alb-violeţii au programate zilnic câte două antrenamente, plus încă trei meciuri de verificare: cu HNK Gorica (Croaţia), NK Varaždin (Croaţia) şi cu NK Kety Emmi & Impol Bistrica (Slovenia).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...