Web Analytics
scris marți, 09.07.2024

Accident în Argeș. O mașină s-a răsturnat în decor, o femeie a ajuns la spital

Un eveniment rutier s-a produs în după amiaza zilei de marți, 9 iulie, în Argeș. Un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, a intervenit în cazul unui accident rutier produs în satul Cornățel al comunei Buzoești.

Accident în Argeș. O mașină s-a răsturnat în decor, o femeie a ajuns la spital

Citește și: Dacia pierde 50.000 de euro pe săptămână din cauza blocajului de pe Valea Oltului!

Potrivit celor de la ISU Argeș, este vorba despre un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a acordat îngrijiri medicale la două persoane, una dintre acestea fiind transportată la spital.

Conform sursei citate, a fost vorba despre o femeie în vârstă de 35 de ani care s-a lovit la cap și acuza dureri în zona coloanei cervicale și la coloana lombară.

Video. Incendiu la Bradu

De subliniat că în aceste zile caniculare, pompierii sunt foarte solicitați la intervenții, fie la accidente rutire, cum a fost cel de la Cornățel, fie la incendii, cum a fost cel petrecut tot marți, 9 iulie, la Bradu.

Vasăzică, pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit tot după amiază pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie de pe strada Ghioceilor, din comuna Bradu.

După prima evaluare, flăcările se manifestau la o anexă de aproximativ 3 mp și la vegetația din apropierea acesteia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...