Web Analytics
scris luni, 08.07.2024

Pitești. Noutăți de la podul peste pârâul Bascov. Când se redeschide circulația

Activitatea este în grafic pe șantierul din nordul municipiului Pitești, mai exact acolo unde se lucrează la reabilitarea podului peste pârâul Bascov.

Pitești. Noutăți de la podul peste pârâul Bascov. Când se redeschide circulația

Citește și: Dan Panțoiu, despre detenția prelungită a lui Tudor Pendiuc: „La 70 de ani și cu interdicție să aleagă și să fie ales, pe cine să mai încurce acest om?!”

Primarul Cristian Gentea ne-a informat pe pagina sa de Facebook că la sfârșitul săptămânii trecute a fost turnată la pod placa de suprabetonare.

Constructorul lucrează intens, în cadrul acestui proiect, pentru redeschiderea circulației, la doar cinci luni de la momentul forării primilor piloni!

Avem semne clare că, odată cu începerea noului an școlar, vom putea intra din nou în Pitești și dinspre nodul rutier Bascov!

Planificarea lucrărilor prevedea ca, în luna august, drumul provizoriu să fie închis trei săptămâni pentru realizarea ultimelor etape din proiect. Însă am găsit, împreună cu constructorul, o soluție pentru ca disconfortul în trafic să fie cât mai mic” – a transmis edilul-șef al Piteștiului.

Lucrările sunt realizate de PORR Construct, care a lucrat foarte serios la Autostrada Sibiu – Pitești pe tronsonul Sibiu – Boița și se ocupă, în prezent, și de Secțiunea 4 (Tigveni – Curtea de Argeș).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...