Web Analytics
scris sâmbătă, 06.07.2024

Un tânăr de 20 de ani s-a înecat la Costinești

Un tânăr de 20 de ani, din Buzău, a murit înecat sâmbătă în staţiunea Costineşti, informează Agerpres.  Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, la faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, de la SMURD şi SAJ. „S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără rezultat pozitiv”, a precizat sursa citată.

Un tânăr de 20 de ani s-a înecat la Costinești

Trupul unui bărbat a fost găsit sâmbătă pe marginea şoselei, între localităţile Agigea şi Eforie Nord, victima având un traumatism cranian grav, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa. „Bărbat găsit pe marginea drumului, între Agigea şi Eforie Nord, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Are un traumatism cranian grav. Decesul a fost constatat de echipajul SAJ C2 deplasat la faţa locului”, a precizat SAJ Constanţa. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data de 6 iulie, în jurul orei 5,30, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi că în apropierea DN 39, între localităţile Agigea şi Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Citește și: România este ţara care are cea mai tânără bunică, la 23 de ani

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ. Cercetările în acest caz continuă în vederea identificării bărbatului şi stabilirii împrejurărilor în care acesta a decedat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...